CJG-Noord Veluwe erkend als praktijkopleidingsinstelling orthopedagoog-generalist

CJG-Noord Veluwe heeft de definitieve erkenning ontvangen van KING Nascholingen als praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot orthopedagoog-generalist (OG). Hiermee is CJG-Noord Veluwe officieel erkend om orthopedagogen op te leiden tot orthopedagoog-generalist.

Orthopedagogen in dienst van het CJG kunnen zich met deze opleiding verder ontwikkelen en specialiseren. CJG – Noord- Veluwe en ook KING Nascholing zijn van mening dat de functie van orthopedagoog-generalist passend is bij de diversiteit en de complexiteit van de vragen die door gezinnen aan CJG- Noord-Veluwe worden gesteld. Onze collega’s Hester Beukers (praktijkopleider, links op de foto) en Marianne Ameshoff (werkbegeleider, rechts op de foto) gaan de collega in opleiding tot orthopedagoog-generalist begeleiden in dit traject.

CJG-Noord Veluwe streeft ernaar een lerende organisatie te zijn, en de erkenning als praktijkopleidingsinstelling benadrukt dit streven. CJG – Noord-Veluwe is van mening dat ze een bijdrage dient te leveren aan de kwaliteit van zorg voor gezinnen. Het succesvol opleiden van nieuwe generaties orthopedagogen draagt bij aan de verdere professionalisering van het vakgebied en verzekert de kwaliteit van de zorg die CJG-Noord Veluwe aan haar cliënten biedt.

Foto opleidingsplek